Over mij

Annelie Lengkeek

Wie ben ik

Ik ben Annelie Lengkeek, getrouwd met Jannes en moeder van 3 kinderen.

Na 10 jaar als verpleegkundige in het ziekenhuis gewerkt te hebben, en daarna 3 jaar als ZZP’er een eigen onderneming te hebben gehad in verkoop en advies van reinigings- en onderhoudsproducten, heb ik het roer omgegooid en ben ik de 4- jarige opleiding tot psychosociaal therapeut bij De Roos Opleidingen gaan volgen. Deze heb ik in juli 2021 met succes afgerond.

Ik vind het belangrijk om up-to-date te blijven binnen mijn vakgebied en daarom lees ik vaak tijdschriften, boeken en andere literatuur. Daarnaast volg ik regelmatig trainingen en bijscholingen. Kijk daarvoor op de nieuwspagina.

Verder vind ik het belangrijk om ook als persoon in ontwikkeling te blijven en daarom ben ik aangesloten bij een intervisiegroep en volg ik supervisie bij een gekwalificeerde supervisor. 

Om de kwaliteit en professionaliteit binnen mijn praktijk te waarborgen ben ik aangesloten bij beroepsvereniging de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en RBCZ, (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) kwaliteitsregister voor HBO- opgeleide therapeuten. Daarnaast ben ik aangesloten bij Rosegarden, een stichting van therapeuten die gestudeerd hebben bij De Roos opleidingen.

Mensen in verbinding brengen met het verlangen van hun hart, zodat ze weer vrijheid ervaren en zich competent voelen met hun eigen unieke gaven en talenten is mijn passie. 

Ik geniet ervan om anderen te zien groeien en dat zij zichzelf en hun leven weer als waardevol ervaren.

Sprank-je-licht